Autobronzare aerograf

autobronzare aerografAdopta cea mai noua solutie de bronzare : autobronzare aerograf ( bronzare DHA)

Privindu-i pe Brad Pitt, Jennifer Aniston, Paris Hilton si multe alte persoane din lumea showbizului am crede cu totii ca isi petrec tot timpul pe plajele din California si in sala de forta, insa ne-am insela amarnic, bronzul lor auriu nu se datoreaza nicidecum soarelui californian, nici macar razelor UV, ci noii tehnologii autobronzare cu aerograf cluj (autobronzare DHA), fara soare.


autobronzare cluj napoca

Dupa ce aceasta tehnica a cucerit Hollywoodul, a patruns si pe celelalte piete, oferind ocazia de a obtine un bronz superb si persoanelor care nu se pot expune la razele UV sau au oarecare retineri in aceasta privinta.

Pentru a satisface si cele mai exigente gusturi marii producatori mondiali din domeniu au dezvoltat diverse tehnologii „sunless”. Astfel puteti opta acum pentru bronzarea cu aerograf cluj ( bronzare cu DHA) pt a obtine un bronz perfect uniform si sanatos intr-o singura sedinta fara efecte secundare. Metoda autobronzarii cu aerograf ( bronzare DHA) este ideala inainte de un eveniment cand vreti sa aveti o culoare perfecta in cel mai scurt timp posibil fara efort.

Ce inseamna autobronzarea cu aerograf (DHA)?

Cand DHA (dihydroxyacetone), un tri-zahar fara culoare, este aplicat pe piele, se produce o reactie chimica cu amino acizi la nivelul celulelor de suprafarta, respectiv bronzarea, un efect de culoare maro auriu. DHA nu dauneaza pielii – afecteaza doar cele mai de suprafata celule ale epidermei. DHA are mai putine riscuri asupra sanatatii decat orice alta metoda de obtinere a uni ten aparent bronzat fara expunere la soare. DHA a fost aprobat de FDA (Food and drug administration) ca bronzare artificiala.

Cat de repede actioneaza – Cat de mult dureaza

Aspectul de bronzare de obicei apare intr-o ora de la aplicare. Aspectul maxim de „bronzare” se poate obtine in maxim 8-24 ore. Un bronz artificial produs de DHA va dura pana cand celulele moarte se inlatura natural, de obicei 5-7 zile dupa o singura aplicare.

Siguranta aplicarii!

DHA este listat ca si un aditiv de culoare pentru corpul uman. Food, Drug, and Cosmetic Act autorizeaza reglementarea aditivilor de colorare. Folosirea DHA in cosmetice este restrictionata la aplicare externa. Aplicarea externa exclude in mod specific folosirea pe buze sau parti ale corpului uman acoperite de membrane mucoase

Cum sa obtii cele mai bune rezultate?

Cele mai bune rezultate se obtin pe o piele hidratata sau exfoliata corect. Din acest motiv propunem clientelor noastre o exfoliere profesionala realizata la salon de catre esteticiana.

  1. Pentru a evita patarea hainelor, asteapta 30 de minute pentru ca produsul sa se usuce inainte de a te imbraca.
  2. Nu te epila/rade, nu fa baie sau nu innota pentru cel 8 ore ulterior aplicarii produsului.

 

Te asteptam la salon petru a incerca si tu noua tehnica: autobronzare aerograf.

Pret gomaj – 50 lei

Pret bronzare – 100 lei

Se apropie sezonul cald iar tu iti doresti o piele ciocolatie si stralucitoare?

FA-TI O PROGRAMARE ACUM