Coafor Cluj

coafor clujNoi nu doar executam o tunsoare sau aplicam o culoare – noi cream un stil.

Echipa noastra de stilisti are la indemana metode de a modifica fizionomii, de a schimba volume si de a corecta imperfectiuni.

Lasate pe mana noastra pentru a beneficia de sfaturi in materie de colorare, tunsoare si tratamente capilare. Pentru ca un serviciu de cea mai inalta calitate inseamna in primul rand personalizare, scopul nostru este de a oferi fiecarei cliente un program de ingrijire in functie de nevoile sale.

Intr-un design modern clientul este focusul, in jurul lui graviteaza intregul spatiu menit pentru a-i satisface nevoile si pentru a-i oferi o experienta senzoriala unica.


coafor cluj napocaFibra capilara este una dintre cele mai de pret comori oferite de natura, aceasta este de natura cheratinoasa, fiind formata din 85% keratina (diversi aminoacizi), 10% lipide, minerale, pigmenti de culoare, iar 5% apa.

Orice femeie doreste o coafura perfecta si cat mai usor de aranjat. De-a lungul timpului tehnicile de coafat si tuns au evoluat uimitor, acum timpul pe care o femeie il petrece la coafat s-a diminuat, iar eforturile pentru a fi frumoasa s-au micsorat. Toate acestea sunt posibile acum datorita profesionistilor.

Pentru a pastra frumusetea parului, in primul rand trebuie sa ii pastram sanatatea. Cu ajutorul tehnologiei produsele profesionale s-au ridicat la cele mai inalte standarde si fac fata celor mai mari exigente in tratarea, vopsirea si ingrijirea parului.


Toate aceste servicii trebuie sa fie personalizate pentru a fi de cea mai buna calitate. Atat tunsoarea cat si culoarea pot schimba infatisarea unei persoane.

Apeleaza la sfaturile stilistilor care iti vor propune culorile care te avantajeaza si daca esti indrazneata, ultimele trenduri.

Produsele profesionale trebuie sa fie recomandate pentru fiecare client in parte, pentru a ii satisface perfect nevoile, ele ajungand la randamentul maxim daca sunt utilizate conform sfatului specialistului.

Preturile sunt in functie de experienta si activitatea profesionala (seminarii, concursuri, pictoriale in reviste, emisiuni tv, etc.)

Va asteptam la salon!

FA-TI PROGRAMARE ACUM