Unghii Tehnice

Chiar daca ai unghiile mici, ti se rup usor, sau obisnuiesti sa ti le rozi, specialistii salonului iti ofera solutia ideala pentru manichiura ta: cele mai uimitoare unghii tehnice. La En Vogue acum poti sa arati ca vedeta ta preferata si sa fascinezi o lume intrega cu mainile tale prin cele mai noi tehnici si creatii de unghii tehnice.

unghii tehnice clujEchipa noastra de nailstylisti are la indemana diverse tehnici pentru a-ti face mainile sa arate impecabil. Fie ca optezi pentru protectia cu gel pe unghii naturale, fie ca doresti extensie cu tips sau constructie cu gel, unghiile tale vor arata natural.

La salonul En Vogue puteti beneficia de unul din cele 3 sisteme de geluri speciale pentru fiecare tip de unghii (casante, normale, moi ), un concept in totalitate unic. Formulele inovatoare asigura o puternica fixare pe unghie fara a le deteriora iar ingredientii speciali un permanent tratament astfel incat unghiile naturale vor fi mult mai sanatoase. Pentru ca mainile tale sa arate impecabil si sa ramana sanatoase in acelasi timp.
Daca esti o clienta grabita, poti beneficia de unghiile impecabile, mult dorite cu acelasi aspect natural, in numai 60 min cu noul sistem HighSpeed, pentru cel mai rapid sistem de aplicare a unghiilor tehnice cluj.

Va asteptam la salon!

FA-TI O PROGRAMARE ACUM