Extensii Par

Extensiile de par au aparut asemeni unei binecuvantari pentru femeile care isi doresc un par lung si bogat, dar care nu au rabdarea necesara obtinerii unei astfel de podoabe capilare.

extensii de par clujCeea ce am putea avea de la natura in cativa ani putem obtine acum la coafor in cateva ore.

Extensiile de par natural sunt adesea folosite de celebritatile de pe covorul rosu care vor sa aiba un look sexy si glamour. Dar in zilele noastre, acestea au devenit accesibile si din ce in ce mai multe saloane le pun la dispozitia clientelor.

Daca vrei sa ai parul lung sau treci printr-o faza cand coafura ta nu sta in niciun fel, e bine sa recurgi la extensii.


extensii de par violet
Mergi la o petrecere si vrei sa-ti asortezi pantalonii violeti cu coafura, dar te gandesti ca a-ti vopsit parul in aceasta culoare este totusi prea mult?

Ei bine, aplicarea unor extensii intr-un violet tipator sau roz neon va fi algerea pe care nu o vei regreta a doua zi; remediaza o tunsoare nefericita, un hair stilist talentat poate face miracole in ceea ce priveste o tunsoare care nu-ti place prin imbinarea unor extensii de par, care iti vor readuce pentru o perioada, parul dorit; adauga volum in urma caderii parului, parul trebuie sa aibe o lungime de doar 10 cm pentru a atasa extensii. Asa ca daca varianta perucilor nu este pe placul tau, cu siguranta extensiile din par natural iti vor da look-ul pe care-l cauti.


Vrei extensii de par dar ai auzit povestile horror si esti terifiata ca vei ajunge cheala, urata sau cu mult mai saraca dupa ce inchei procesul?

extensii de par cheratinaEi bine, daca nu-ti faci temele este posibil sa se intample. Dar exista o cale pentru a avea un par lung si frumos prin intermediul extensiilor, fara sa-ti afectezi propriul par, ba chiar sa ii dai voie acestuia sa creasca si sa fie sanatos pe parcursul folosirii extensiilor de par!

Sunt multe tipuri de extensii pentru par pe piata dar dupa aprofundari in acest domeniu, echipa En Vogue Cluj a selectat pentru tine cele mai bune 2 tipuri de extensii existente la ora actuala si anume extensiile pe baza de cheratina si extensiile microring disponibile in doua variante, fir cu fir sau benzi double hair toate din par natural de cea mai buna calitate.


Extensiile pe baza de cheratina (la cald, cu lipire, permanente) sunt suvite de par ce au la capete cheratina (substanta proteica solida, ce se gaseste in epiderma, in par, in unghii etc.).

Extensiile la cald se monteaza pe suvite subtiri de par si in cantitate cuprinse intre 50 pana la 100 suvite, in functie de cerintele clientei sau necesitatile acesteia. Montarea de extensii pe baza de cheratina fiind un proces delicat, migalos, ce necesita o perioada de lucru (2ore/50suvite)

Dupa montare, extensiile sunt garantate pe o perioada de 3 luni, ele se pot mentine in par intre 3 si 6 luni, in functie de ingrijire!

Extensiile fiind din par 100% natural se pot vopsii la fel de usor ca parul propriu, se pot ondula si indrepta cu placa la fel de usor.

Legaturile extensiilor fiind dintr-o substanta proteica naturala NU AFECTEAZA parul, fapt dovedit si de analizele facute in laboratoarele din Olanda si Romania, extensiile pe baza de cheratina atestate calitativ ca non daunatoare sanatatii clientului!
De asemenea nici la indepartarea extensiilor nu vei avea probleme cu pierderea din parul propriu, datorita tehnicii de indepartare a cheratinei de pe par folosita de angajatii nostrii!


Extensiile microring/inele metalice (la rece, permanente) sunt suvite de par ce au la capete cheratina (substanta proteica solida, ce se gaseste in epiderma, in par, in unghii etc.).

Extensiile microring nu se folosesc de cheratina din capatul acestora pt a fi prinse, peste aceasta cheratina vine aplicat un inel cu silicon pe interior/sau simplu care prinde suvita de parul natural. Extensiile la rece se monteaza pe suvite subtiri de par si in cantitate cuprinse intre 50 pana la 100 suvite, in functie de cerintele clientei sau necesitatile acesteia. Montarea de extensii micro ring este putin mai rapida decat in cazul celor cu cheratina, ce necesita o perioada de lucru (1-1ore/50suvite).

Dupa cum va spuneam la extensiile micoring mai avem si variant double hair care presupune mai putine puncte de prindere a meselor de par fata de cele fir cu fir, dar costurile sunt putin mai ridicate.

Va asteptam la salon en vogue cu 11 ani de experienta in extensii par cluj.

Fa-ti programare acum!