Epilare Definitiva Cluj

IPL ~ Intense Pulsed Light ~ Lumina Intens Pulsata – Solutia eficienta pentru indepartarea parului nedorit!

Daca iti doresti eliminarea permanenta a parului nedorit, de pe orice zona a corpului tau, tratamentul IPL este raspunsul.Servicii epilare definitiva IPL Cluj Napoca

elimina parul nedorit pentru o perioada mare de timp
eficient in tratarea tuturor zonelor corpului
pielea ramane fina si curata in urma tratamentului
tratament nedureros cu rezultate rapide
eficient in tratarea femeilor si a barbatilor

Cum functioneaza IPL?

Tratamentul cu lumina intens pulsata presupune eliberearea de pulsuri de lumina precise asupra pigmentului din par, incalzind in acest mod parul si distrugand celulele responsabile de cresterea parului.

Este tratamentul IPL potrivit pentru tine?

Tratamentul are cele mai bune rezultate la pacientii care au piele deschisa la culoare si par inchis la culoare, insa se obtin rezultate foarte bune si la pacientii care au alte tipuri de par sau alta culoare a pielii. Cu cat parul are o culoare mai inchisa, cu atat acesta se trateaza mai usor, deoarece parul inchis contine mai multa melanina si se va incalzi mai usor. Un par deschis la culoare contine o cantitate mai mica de melanina si este mai greu de tratat. Parul alb nu contine deloc melanina asa ca nu poate fi tratat in mod eficient.


Este tratamentul IPL sigur?

Da, tratamentul este foarte sigur. Sistemul IPL transmite energie pielii intr-un mod delicat. Singurul efect secundar este inrosirea temporara a pielii, efect care dureaza cateva minute, iar in cazuri rare cateva ore. Pacientii pot sa isi continue activitatea normala imediat dupa procedura.

Este procedura dureroasa?

Nu. Lumina este absorbita in mod selectiv de catre par si de catre foliculele parului. Pielea in sine este expusa la o cantitate mica de caldura. In plus, nu se folosesc in nici un fel produse care sa provoace iritari iar firele de par nu sunt trase in nici un fel.

Ce voi vedea imediat dupa tratamentul IPL?

Foliculele parului au fost distruse de caldura insa firele de par raman in folicule. Parul va cadea dupa 1-3 saptamani, pe masura ce epiderma se reinoieste. In timpul acestei perioade firele de par vor parea sa creasca deoarece acestea sunt impinse inafara de catre epiderma. Dupa tratament, firele de par sunt libere in folicule si pot uneori fi trase cu usurinta cu ajutorul unei pensete.

Cate tratamente IPL sunt necesare?

Doar parul aflat in ciclul activ de crestere este afectat, iar de aceea sunt necesare mai multe tratamente. Tratamentul are loc pe o perioada de 6-8 luni, in functie de zona tratata, pana cand se obtin rezultatele urmarite. Numarul de tratamente variaza, insa de obicei se fac 6 sau mai multe tratamente astfel incat sa se obtina cele mai bune rezultate.

Cat dureaza fiecare tratament IPL?

Un tratament IPL poate dura intre 15 minute si o ora, in functie de zona care este tratata.

Consultanta IPL Gratuita

Inainte de orice tratament iti vom oferi o consultanta completa gratuita. In cadrul consultantei vom identifica care sunt problemele tale si iti vom oferi o solutie de tratament completa si o estimarea a numarului de sedinte de care ai nevoie.

Scapa de parul nedorit cu IPL

Fa-ti o programare acum!