Machiaj

machiaj-clujPoti apela la un machiaj profesional, care te va face sa te simti in centrul atentiei, cu rezultate uimitoare pentru ocaziile deosebite.

Noi iti propunem machiaj mireasa , machiaj seara zi si machiaj corector chiar in ClujNapoca. Un machiaj realizat artistic si cu produse profesionale este menit sa accentueze tot ceea ce ai tu mai frumos, sa estompeze imperfectiunile.

Daca vorbim de petreceri si distractie un machiaj profesional iti va da o nota extravaganta, o stralucire aparte si acel ceva special pe care o sa-l remarce toti cei din jurul tau.


machiaj clujBinenteles un machiaj profesional necesita cele mai bune produse profesionale de machiaj: MAC si EVA GARDNER, doar la EnVogue in ClujNapoca.

Echipa noastra de dovada de mult profesionalism atunci cand vine vorba de a va face frumoase si, cum nimeni nu-i perfect, cu siguranta fiecare are ceva de „ascuns” sub machiaj. Makeup artistii au cunostintele, talentul si experientele necesare pentru a va personaliza machiajul caci trasaturile dumneavoastra sunt unice, astfel ca fiecare linie trasata si fiecare culoare aplicata pe chipul vostru va fi in stransa legatura cu caracterele fetei dumneavoastra, cu tenul si culoarea naturala a acestuia.


Conturul ochilor si culorile machiajului va pot schimba radical imaginea: ochii vor parea mai mari sau mai mici in functie de forma fetei, vor fi mai luminosi ori mai umbriti, culoarea irisului va fi evidentiata, buzele vor parea mai senzuale, obrajii vor fi pusi in evidenta sau nu, orice modificare este posibila pentru frumusetea voastra.

Un machiaj reusit se bazeaza pe un echilibru perfect intre ochi si buze. Si cum nu de fiecare data natura respecta acest echilibru, cosmeticienii profesionisti si make-up artistii au reusit sa descopere cateva trucuri fundamentale pentru realizarea lui.


Gasim stilul potrivit pentru tine indiferent de ocazie

Fa-ti programare acum!