CooLifting

Ce este CooLifting?

CooLifting este cel mai spectaculos si rapid tratament ‘face lifting’ care sfideaza trecerea timpului: 5 minute pentru a sterge urmele a 10 ani.
Este un sistem patentat, revolutionar, non-invaziv, care in doar 5 minute pulverizeza pe tesuturile fetei un flux puternic de CO2 cu presiune ridicata si temperatura scazuta combinat cu o concentratie extrem de mare de compusi atomizati activi.

Cum functioneaza tratamentul?

Sub actiunea unui stimul extrem de rece (minus 35°C) si cu presiune ridicata de CO2, vasele de sange de la nivelul pielii sunt antrenate intr-o motricitate paradoxala, comprimandu-se initial ca apoi sa se extinda in incercarea de a contracarea efectul de criogenare. Acest proces activeaza microcirculatia cutanata si are drept rezultat cresterea oxigenarii tesuturilor si activarea fibroblastelor, celulele dermice responsabile pentru sinteza fibrelor de colagen si elastina. Numarul si productivitatea acestor celule diminueaza odata cu inaintarea in varsta, ceea ce duce la scaderea densitatii matricei de sustinere a dermului si la deformarea lui. Socul termic resimtit de tesuturi ca urmare a expunerii la un flux rece si cu presiune mare, produce o reactive tisulara profunda si instantanee, iar pulverizarea concomitenta a produsilor atomizati de hidratare, duce la o crestere exponentiala a activitatii celulare de la nivelul dermului.
 

 

Numar de tratamente

  • Tratament unic: rezultate imediate dupa o singura sedinta, efect de lifting: netezeste si lumineaza pielea, elimina ridurile superficiale si reduce ridurile adanci.
  • Tratament de atac sau tratament soc: 8 tratamente intr-o luna (2 pe saptamana) pentru un efect de rejuvenare: stimulare intensa a sintezei de colagen si elastina, regenerarea dermului, imbunatatirea calitatii si texturii pielii.
  • Tratament de intretinere: o sedinta de tratament la fiecare 2 saptamani.

Avantajele tratamentului cu BeautyGun®

Este un tratament rapid, lipsit de orice disconfort pentru pacient si nu necesita o perioada de recuperare.
Tratamentul cu CooLifting genereaza un dublu efect. Cel imediat, de lifting, vizibil dupa o singura sedinta, cu netezirea pielii, sporirea luminozitatii, reechilibrarea tonusului pielii, eliminarea ridurilor superficiale si reducerea ridurilor profunde, si cel de durata, de reintinerire, rezultat ca urmare stimularii activitatii celulare la nivelul dermului, cu imbunatatirea texturii si a calitatii pielii.

CooLifting este creat pentru a trata usor si rapid intreaga fata, acordand atentie deosebita zonelor predispuse la aparitia ridurilor: zona perioculara, frunte, obraji, barbie, zona buzelor si a gatului.

Rezultatele rapide ale acestei terapii pot fi exploatate in contextul unui tratament de tipul” Red Carpet”, iar efectele de durata il consacreaza cu succes in topul procedurilor antiaging non-invazive.

Va asteptam la salon!

FA-TI O PROGRAMARE ACUM