Intindere permanenta

intindere permanentaPrezentam cel mai eficient sistem de intindere permanenta a parului cret.

Sistemul termal de intindere a parului utilizeaza cea mai noua tehnologie japoneza de la laboratoarele Shiseido, pentru a va transforma permanent parul ondulat, cret sau rebel, intr-unul perfect neted si matasos

Serviciul de intindere a parului in Salonul EnVogue Cluj-Napoca imbunatateste in acelasi timp structura, calitatea si stralucirea materiei capilare. Parul dumneavoastra va arata perfect intins in fiecare zi si cu ajutorul sistemului de intindere permanenta a parului.


Intrebari Fecvente

Permanentul de intins poate fi folosit pe par vopsit?

Da, exista doua variabile al permanentului de intins Straight pentru par natural si pentru par vopsit. Nu se foloseste permanentul de intins straight pentru par vopsit cu o concentratie a oxidantului mai mare de 6-9% sau pe par cu suvite decolorate mai mult de 40%.

Cat timp dureaza efectul permanentului de intins Straight?

Efectul este permanent, necesita doar o intretinere pentru a intinde parul care creste de la radacina. Intretinerea se face o data la 3/6 sau 12 luni, in functie de structura parului.

La cat timp ma pot vopsi dupa?

Intre permanentul de intins straight si orice alt serviciu chimic (vopsit, etc.) este necesara o pauza de 2 saptamani.

Imi va ramane parul sanatos dupa serviciul de intindere permanenta?

In timp ce iti intidem parul il si tratam printr-un cocktail de proteine, agenti emolienti si de conditionare si filtru UV.

Cocktail-ul de proteine contine:

  • Aminoacizi de keratina (componenta esentiala a fibrei capilare) care penetreaza in cortex pentru a intinde si a imbunatati calitatea generala a parului.
  • Panthenol – hraneste firba capilara si varfurile ubrscate.
  • PEG2 – agent de conditionare care penetreaza in cuticula pentru a o intinde, imbunatatind elasticitatea parului.
  • Glycerina – hidrateaza in profunzime
  • Vitamina A, C si E – antioxidanti care penetreaza in fibra capilara protejand parul de efectele daunatoare ale mediului.
  • Aminoacizi de matase – ajuta la mentinerea echilibrului de hidratare, intinde cuticula si inveleste fibra intr-un film protector.
  • Benzophenone 4 – ajuta la protejarea parului impotriva degradarii UV.

Va asteptam la salon!

FA-TI O PROGRAMARE ACUM