EnVogue Academy

Inscrie-te in programul de educatie En Vogue School pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnici si tendinte in domeniu.
Cursuri predate de Cristina MailatOrganizam cursuri de calificare in urmatoarele domenii: cosmetica, coafor, tehnician maseur, manichiura-pedichiura.

Salonul En Vogue Cluj iti ofera acum sansa de a face cursuri de specializare in cadrul En Vogue school. In functie de dorintele si necesitatile tale, poti opta pentru diferitele cursuri de specializare sau pentru un curs de specializare personalizat, care sa cuprinda ceea ce doresti tu sa aprofundezi. Poti sa descoperi tainele tunsului, sau ale culorii, poti sa iti reinnoiesti cunostintele de baza, diagnostic, tratarea parului, comunicare, sau poti sa devi creativ/romantic pe durata unei specializari de cocuri.

Pregatirea se face atat teoretic cat si practic, intr-un spatiu dotat cu toate utilitatile. Specializarile se pot organiza atat pe capete de manechin cat si pe modele. De asemenea se pot pune la dispozitia cursantilor o gama larga de dvd-uri step by step cu absolut toate tehnicile de colorare, tunsoare si styling.

Educatia este un mod progresiv de a-ti creste performantele, mereu exista ceva de aprofundat sau de invatat astfel incat sa ramai mereu la curent cu cele mai noi tehnici si tendinte in domeniu cu ajutorul cursurilor de specializare cluj din cadrul En Vogue Academy.


En Vogue School a fost fondata in 2003 si este acreditata de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii si a Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei. Obiectivul principal al scolii este crearea de specialisti in toate domeniile esteticii cosmetice.

En Vogue asigura pregatirea in domeniu atat prin studiul teoretic cat si prin efectuarea unei practici sustinute in cadrul scolii Absolventii isi pot deschide afaceri proprii sau pot presta servicii de calitate, ca angajati intr-un salon de frumusete.

Cursurile se desfasoara in sali de curs dotate cu suport didactic de cel mai inalt nivel iar partea practica se desfasoara in spatii special amenajate.
Cunostinele teoretice se realizeaza sistematic pe module si se insusesc printr-o practica intensiva a cursantilor, in cadrul grupei, sub supravegherea profesorilor.

Incepe o cariera cu stil alaturi de cei mai buni!

Contacteaza-ne!