Tratament Beauty Defect Repair

Acest Tratament NU mai este disponibil la enVougue

 

Beauty Defect Repair (BDR), este un sistem revolutionar de intinerire a fetei conceput astfel incat sa produca efecte care se vad, se simt si dureaza.

Tratamente pentru fata BDR? imbunatateste elasticitatea pielii
? amelioreaza microrelieful tenului
? stimuleaza si accelereaza diviziunea celulara
? reduce ridurile de expresie
? reduce ridurile profunde
? netezeste cicatriciile
? combate petele pigmentare ale fetei
? relaxeaza musculatura
? stimuleaza sinteza de colagen


Conceptul BDR combina mai multe mecanisme care interactioneaza si se conditioneaza reciproc.

Prima etapa a tratamentului presupune pregatirea epidermei pentru a o face mai permeabila la substantele active utilizate in etapele urmatoare. In aceasta etapa pielea se curata, se hidrateaza si se realizeaza un pH egal cu 9.tratament beauty defect repair

Urmeaza un peeling chimic ce elimina celulele moarte si stimuleaza regenerarea celulelor din profunzime.

In etapa urmatoare se neutralizeaza substantele folosite, iar pielea este calmata si racorita.

Micropeeling-ul este o etapa ce sta la baza rezultatelor de exceptie ce se obtin cu BDR. Prin micropeeling (ace de dimensiuni microscopice care patrund in invelisurile epidermei) se realizeaza in 5 minute aproximativ 25.000 de microperforatii transepidermice a caror scop este depasirea barierei naturale care se opune transportului substantelor active in profunzimea pielii. BDR realizeaza acest deziderat fara insa a leza celulele vii sau capilarele si deci fara durere.

Urmeaza un masaj de drenaj limfatic, apoi pielea este hidratata si intinerita cu ajutorul acidului hialuronic, o componenta naturala a pielii care are un rol binecunoscut de corectare a ridurilor si cicatricilor.
Efectele sistemului revolutionar cu microperforatii epidermice sunt: imbunatatirea elasticitatii pielii; ameliorarea microreliefului tenului; stimularea si accelerarea diviziunii celulare; reducerea prin gonflare atat a ridurilor de expresie cat si a ridurilor profunde; netezirea cicatriciilor; combaterea petelor pigmentare ale fetei; relaxeaza musculatura; stimuleaza sinteza de colagen.
Efectul antirid este comparabil cu cel obtinut prin injectare de toxina botulinica si prezinta avantajul ca se realizeaza non-traumatic iar efectul dureaza mai mult. Un tratament cu BDR se desfasoara pe parcursul a cel putin 4 sedinte distantate la 7-10 zile.


Ingrediente principale

Acid Hialuronic. Este un nutrient natural, prezent in structura celulelor, inclusiv in piele. D.p.d.v. chimic acidul hialuronic este prezent in cantitati mari in tesuturile tuturor organismelor. Este un gel visco-elastic, compus dintr-o substanta naturala. Hialuronul este un polizaharid, o combinatie de zahar, ce pastreaza hidratarea intercelulara si in toate straturile epidermei si dermei.
Acidul hialuronic imbunatateste infatisarea si functiile pielii. Succes garantat in corectarea ridurilor, cicatricelor si in special a ridurilor produse de trecerea anilor.
Argilerina. Argerilena este folosita foarte mult in domeniul cosmeticii, ca o alternative netoxica a toxinelor Botulinice. Spre deosebire de Botox, care blocheaza muschii faciali total, argerilena nu “paralizeaza”, dar relaxeaza muscii faciali si doar partial previne impulsurile nervilor ce ating muschii fetei. Dupa un timp, aceasta relaxare a muscilor fetei diminueaza profunzimea ridurilor.

Pantenol. Pentanolul ( Vitamina B5 ) este una dintre cele mai importante vitamine ale pielii, necesara in special pielii uscate. Pielea isi gaseste echilibrul si arata mai tanara. Este stimulat metabolismul si regenerarea celulelor. Pantenolul accelereaza cicatrizarea si are un efect antiinflamator.
Vitamina E. Vitamina E este vitamina care protejeaza pielea. Reduce degradarea celulelor cauzata de radicalii liberi ce sunt responsabili de imbatranirea prematura a pielii. Hialuronul imbunatateste nivelul hidratarii in piele, face pielea moale si neteda. Membranele celulelor sunt fixate si protejate de vitamina E, avand un efect de impiedicare a inflamarii.
In acelasi timp vitamina E inlatura efectele produse de radicalii liberi. Asa numitii „radicali liberi” sunt molecule de oxigen desprinse, ce pot deteriora celulele. Vitamina E ajuta la inlaturarea radicalilor liberi.
Syn-Ake. Syn-Ake este cel mai nou tripeptid derivat biotehnologic, care calmeaza contractiile musculare. Acest ingredient activ inlocuieste sodiumul astfel incat muschii nu se pot activa instantaneu in contractii.
Matrixyl. Peptida naturala care stimuleaza sinteza de colagen si reda fermitatea tesutului de sustinere. Minimalizaza si reduce ridurile. Matrixyl este un component al proteinei matrix si este imediat detectat de celule mai ales de catre fibroblast.
Desaron. Desaron hidrateaza si impiedica pierderea apei de la suprafata epidermei prin formrea unui film de protectie.
Ulei Argan. Este asemanator cu alte uleiuri bogate in tocoferol, concentrat in vitamina E.
Castor oil si glicerina. Ingrijeste, reda catifelarea pielii, hidrateaza, netezeste.
Aloe Vera. Hidrateaza netezeste si regenereaza.
Colagen marin. Echilibreaza nivelul de hidratare.
Cafeina. Imbunatateste circulati.
Ulei de ricin hidrogenat

Sedinta dureaza intre 1 ora 30 min si 2 ore 30 min.