Ritualuri Kerastase Indulgent

Ritual KerastaseIndulgentDurata tratamentului: 15 minute

Produse folosite: masti luxuriante, tratamente si masaj sublim.

Pregateste-te sa straiesti o experienta minunata. Cu ajutorul texturilor indulgente si a experientei senzoriale te vei simti relaxata iar parul tau va fi transformat in profunzime. Tehnica combinarii masajului cu aplicarea mastii pentru par, permite penetrarea produselor in profunzime pentru 15 minute de fericire.


Tratament Chronologist Revitalizant

Ritualul Chronologist Revitalizant este format din doua parti esentiale: perle de caviar restabilizante alaturi de ingrediente active care protejeaza si reinoiesc parul si masca cremoasa care hidrateaza si calmeaza. Cand sunt amestecate impreuna in cadrul aplicatiei, cele doua elemente ale tratamentului creaza cea mai avansata formula tehnologica L’Oreal, pentru a lasa parul moale, suplu si intens hranit, cu o stralucire incredibila.

Tratament Nourishing

Scufunda-ti parul uscat intr-o masca cremoasa luxurianta care ii va infuza parului hranire si catifelare intensa.

Tratament Taming

Obtine control asupra parului cret cu ajutorul formulei anti-electrizare. Parul tratat va fi imblanzit, netezit si usor de aranjat.

Tratament Curl Defining

Trateaza parul cret cu ajutorul unei creme intense pentru un par suplu, frumos definit si bucle hranite.

Tratament Volumising

Inspira volum in parul fin si zburlit, cu ajutorul unei masti crema ultrausoara. Parul tau va ramane voluminos pentru mai mult timp si va fi usor de aranjat.

Tratament Recharge

Intareste si adauga vitalitate parului lipsit de viata cu ajutor unei crème gel care iti va lasa parul radiant, sanatos si voluptos.

Tratament Colour Enhancer

Consolideaza  parul colorat sau suvitat, imediat dupa colorare, cu ajutorul activilor intensi de hidratare si de anti-decolorare. Lasa parul radiant si stralucitor.

Tratament Scalp Exfoliating

Special creat pentru parul cu matreata, ritualul exfoliaza pielea scalpului cu ajutorul unui agent anti-matreata puternic. Pielea capului ramane curata iar parul descalcit si fara impuritati.

Tratament Rejuvenate and Replenish

Masca de intinerire pentru parul si scalpul matur.

Va asteptam la salon En Vogue cu 11 ani de experienta

FA-TI O PROGRAMARE ACUM