Ritualuri Kerastase Intense

Ritual Kerastase IntenseDurata tratamentului: 10 minute

Produse aplicate: doua tratamente intense care au actiune dubla.

Parul tau se va transforma in doar 10 minute in cadrul unei experiente incredibile cu ajutorul tratamentului cu dubla actiune, care actioneaza adanc in fibra parului si a scalpului. Vei fi uimita de rezultatele pe care le putem avea intr-un timp foarte scurt.


Tratament Elixir Intensive Shine

Experimenteaza magia uleiurilor Kerastase care aduc o super stralucire si imbunatatesc in totalitate conditia totala a tuturor tipurilor de par.

Tratament Homme Capital Force

Un tratament energizant creat special pentru barbati. Parul si scalpul vor fi purificate si energizate.

Tratament Nutri Thermique

Ritual intensiv de hidratare care trateaza parul foarte uscat. Cu ajutorul caldurii, parul va fi hidratat in profunzime, ramanand fin si stralucitor.

Tratament Volume Slim

O combinatie puternica intre 3 uleiuri ultra rafinate si ceramide care va transforma parul gros, greu de intretinut si voluminos, intr-un par fin, controlat si vizibil “subtiat” in jos

Tratament Strength and Seal

Sigileaza si reconstruieste intern si extern fibra de par, pentru a lasa parul plin de trup si putere cu o stralucire sanatoasa.

Tratament Scalp Soother

Tehnologie inovatoare Sinbiotica care protejeaza si calmeaza parul. Calmeaza iritatiile scalpului si il protejeaza impotriva problemelor viitoare. Parul tau se va simti odihnit intinerit.

Va asteptam la salon En Vogue cu 11 ani de experienta

FA-TI O PROGRAMARE ACUM